Junk Art :)

Днес имам удоволствието да ви представя кратка фотосесия на един много, много интересен магазин, за който един приятел беше така добър да ми препоръча да посетя! За което ни най-малко не съжалявам! Това е магазинчето на ЛуМаги. Няма да описвам какво точно има в този магазин, снимките по-долу, смятам, че ясно ще покажат това. Само ще добавя, че всичко е ръчно правено и действително много оригинално. Аз лично съм влюбена в обиците, а и в самия магазин. Обожавам ръчно правени джунджурийки, каквито ще да са, просто защото не обичам комерсиалните продукти, които могат да се срещнат навсякъде. За това винаги се възхищавам на подобни творения, но тези тук завладяха сърцето ми 🙂

Но за мое съжаление, обаче, не успях да снимам всичко, което исках и не всичко се получи, но се надявам да го посетя още веднъж, защото има още доста интересни неща за снимане.

Предполагам, че сега сте още по-надъхани 🙂 Ако имате възможност и време, посетете магазина. Гарантирам, че няма да останете разочаровани. А като казвам посетете, имам предвид наистина отидете 🙂 Адресът (ако не бъркам) е София, ул.Гурко 38.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s